Home Ervaringen Amsterdam Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendenamsterdam.nl


  Helderzienden uit Amsterdam geven direct antwoord.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online helderzienden uit Amsterdam
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Amsterdam?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Amsterdam van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Amsterdam.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendenamsterdam.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Amsterdam had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Knap hoor de reading van vandaag. Ik was er wel stil van. Inhoudelijk zat je helemaal on point. Ik heb veel aan je steun. Ik vind je echt een lieve vrouw die begaan is en zich inzet om een positieve resultaat te behalen. Tour d'amour is het. Ik hou je op de hoogte of er contact is geweest. Liefs x.




Ervaring van Joanne met helderziende Micha   Ervaring van Joanne met helderziende Micha   Ervaring van Joanne geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Erkan
  Ervaring met helderziende Erkan
  Hele goede en lieve man die heel goed is in voorspellingen .en je precies vertelt hoe het zit. Ik raad Erkan zeker aan.




Ervaring van Mimouna met helderziende Erkan   Ervaring van Mimouna met helderziende Erkan   Ervaring van Mimouna geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Erkan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Louisa heeft me de afgelopen jaren al zo vaak geholpen met haar inzichten en wat ze doorkrijgt, echt super.
Ze had me een tijdje geleden verteld over een nieuwe baan die ik zou vinden en haar beschrijving kwam precies uit. Top, dank je wel Louisa.




Ervaring van Irene met helderziende Louisa   Ervaring van Irene met helderziende Louisa   Ervaring van Irene geplaatst op 1 juli 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romeo
  Ervaring met helderziende Romeo
  Ik belde je voor de 1e X en nadat ik mijn vraag stelde vertelde je er alles bij wat ik ook wou vragen. Je bent to the point en hebt n leuke stem. Ik ga je over 6 weken terug bellen met het goede nieuws want ik blijf positief. Je bent zeker een aanrader, bedankt en tot snel.




Ervaring van Annick met helderziende Romeo   Ervaring van Annick met helderziende Romeo   Ervaring van Annick geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nona-Yo
  Ervaring met helderziende Nona-Yo
  Dank je voor de fijne reading. Je hebt mij gerust gesteld. Liefs M.




Ervaring van M met helderziende Nona-Yo   Ervaring van M met helderziende Nona-Yo   Ervaring van M geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nona-Yo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Aylin
  Ervaring met helderziende Aylin
  Superfijne vrouw die oprecht is. Echt een aanrader.




Ervaring van Yvonne met helderziende Aylin   Ervaring van Yvonne met helderziende Aylin   Ervaring van Yvonne geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Naomie
  Ervaring met helderziende Naomie
  Wel deze dame komt heel vriendelijk over en weet het goed aan te voelen .
Bedankt alvast.




Ervaring van Rita met helderziende Naomie   Ervaring van Rita met helderziende Naomie   Ervaring van Rita geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Naomie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Destiny
  Ervaring met helderziende Destiny
  Heel erg bedankt. Hele mooie reading gehad, klopte precies. hoop dat de voorspellingen uitkomen. Hele lieve mevrouw. medelevend en straight to the point. Bel zeker nog een keertje terug. Xxx.




Ervaring van Cindy met helderziende Destiny   Ervaring van Cindy met helderziende Destiny   Ervaring van Cindy geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Destiny  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Yuorah
  Ervaring met helderziende Yuorah
  Hartelijk dank Yuorah voor uw gesprek met me. bedankt voor uw eerlijkheid. heel goed.




Ervaring van Anton met helderziende Yuorah   Ervaring van Anton met helderziende Yuorah   Ervaring van Anton geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Lieve Louise
Weer had je gelijk over dat ik een nieuwe baan zou vinden en dat het salaris iets meer is .
Je had ook gelijk over bas hoe het gesprek zou gaan.
Goeie medium dankjewel en tot bellens.




Ervaring van S met helderziende Louisa   Ervaring van S met helderziende Louisa   Ervaring van S geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nina
  Ervaring met helderziende Nina
  Hi Nina, ik sprak je vandaag over een heleboel verschillende zaken. Heel erg bedankt voor je luisterend oor en ik ben ook zo blij dat ik eindelijk rustig vaarwater heb. Wat ik nog 't allerliefts vond dat jij ook zo blij. Thanks for being there.




Ervaring van Anoniem met helderziende Nina   Ervaring van Anoniem met helderziende Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Aylin
  Ervaring met helderziende Aylin
  Echt een Topper.
Weet dingen die alleen ik weet.
Bedankt voor je tijd. Liefst xxx.




Ervaring van Brenda met helderziende Aylin   Ervaring van Brenda met helderziende Aylin   Ervaring van Brenda geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aylin  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Micha
  Ervaring met helderziende Micha
  Lieve Micha, langs deze weg wil ik je wederom bedanken. Voel mij enorm rustig na je consult. Dank je wel voor je standvastigheid en ook de energie. Ik neem volgende week als je online bent weer contact met je op. Heel veel liefs en bedankt.




Ervaring van Jo met helderziende Micha   Ervaring van Jo met helderziende Micha   Ervaring van Jo geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dirk
  Ervaring met helderziende Dirk
  Hallo Dirk. Ik ben zo blij met jou elke keer zie je het goed en ja precies wat je zei een soort van uitleg. Hoop wat je zag van het een kom het ander. Hoop snel dat alles nu gaat lopen. Vriendin uit Nederland.




Ervaring van Loes met helderziende Dirk   Ervaring van Loes met helderziende Dirk   Ervaring van Loes geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dennis
  Ervaring met helderziende Dennis
  Lieve Dennis, wat ben ik blij dat ik jou twee weken geleden, enigszins wanhopig, belde met het verhaal. Nadat ik jou gesproken heb, heb 3 uitnodigingen gehad en vanmorgen getekend. Ongelooflijk wat er allemaal kan gebeuren. Heel veel liefs.




Ervaring van N met helderziende Dennis   Ervaring van N met helderziende Dennis   Ervaring van N geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Devi
  Ervaring met helderziende Devi
  Dank je wel Devi voor je antwoorden op al mijn vragen. Ik vond het heel erg fijn om met je te praten. Eindelijk nauwkeurige antwoorden. Wat je vertelde kon ik heel goed plaatsen. Het klopte exact. Je bent super goed en heel erg prettig om mee te praten. Nogmaals dank je wel.




Ervaring van A. met helderziende Devi   Ervaring van A. met helderziende Devi   Ervaring van A. geplaatst op 30 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Devi  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Beau
  Ervaring met helderziende Beau
  Hoi Beau,
Wat ben je toch goed met je voorspellingen en altijd eerlijk.
Je vertelde me 1,5 jaar geleden over een Monumentaal pand in het centrum en ja hoor het is precies zo gegaan zoals je me toen vertelde. Ik heb het huis.
Dank je wel lieve Beau.

Liefs.




Ervaring van N met helderziende Beau   Ervaring van N met helderziende Beau   Ervaring van N geplaatst op 29 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sid
  Ervaring met helderziende Sid
  Je had gelijk.
Echt heel fijn consult. na ons gesprek was ik vol energie.
Nico.




Ervaring van Nico met helderziende Sid   Ervaring van Nico met helderziende Sid   Ervaring van Nico geplaatst op 29 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sid  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Malie
  Ervaring met helderziende Malie
  Malie ik moet jou zeggen dat jou voorspelling is uitgekomen. Jij zag snelle berichten van me vriend.
Ik vindt jou super goed en ook fijn om mee te praten.
Ik bel jou gauw weer
Lieve groet K.




Ervaring van K met helderziende Malie   Ervaring van K met helderziende Malie   Ervaring van K geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Malie  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Nour
  Ervaring met helderziende Nour
  Dank je Nour voor alle fijne gesprekken.




Ervaring van M met helderziende Nour   Ervaring van M met helderziende Nour   Ervaring van M geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Nour  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Vera Ann
  Ervaring met helderziende Vera Ann
  Vera Ann,
Ik heb je op 27/6 leren kennen. Je hebt me geraakt op een manier die niet in woorden te omschrijven is. Aan de ene kant zou ik een hele boek kunnen schrijven hier van wat je allemaal kan, en vooral de manier waarop. Maar aan de andere kant kan ik niet meer zeggen dat oprecht een hele diepe DANK JE WEL. Je aanvoelen bij enkel het horen van namen is ongezien, maar de combinatie van je inzichten in coaching, je heldere waarnemingen om onmiddellijk tot de diepe kern te komen van iets, en je manier van het overbrengen maakt dat je iets heel unieks hebt.
Vooral ook een oprechte DANK JE WEL omdat het voor mij aanvoelt alsof je me gered hebt.
Ik weet hoe cliche dit misschien klinkt, maar Vera Ann is allesbehalve cliche of onder te brengen onder een bepaalde term of vakje. Bellen met je is een geschenk wat iedereen zichzelf cadeau zou moeten doen. Dit waardevol cadeau kan je enkel vatten door uit te proberen en zal nooit iemand geen spijt van krijgen.

Veel liefs en DANK JE WEL.
e.




Ervaring van e. met helderziende Vera Ann   Ervaring van e. met helderziende Vera Ann   Ervaring van e. geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Vera Ann  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Donna
  Ervaring met helderziende Donna
  Geen woorden hoe deze medium Donna alles piekfijn kan uitklaren en zelfs voorspellen. waar de voorspellingen allemaal uitgekomen zijn, zowel de positieve voorspellingen alsook durft zij wel negatieve voorspellingen doen die zij zachtjes overbrengt. Donna, volledige voorspelling over de liefde is uitgekomen. Recent voorspelt eind juni krijg ik verandering , ik geloofde er helemaal niet meer in maar het is dus verdorie allemaal uitgekomen . Ik ben super blij Donna. Ik hoop je snel te spreken. Sterren te kort.




Ervaring van Savanna met helderziende Donna   Ervaring van Savanna met helderziende Donna   Ervaring van Savanna geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johannes
  Ervaring met helderziende Johannes
  Spot on. Je bent een zacht paragnost en ik geloof in je. Je zei dingen die je niet kon weten en die ook klopte. Bedankt om me hoopvol te maken en mij terug wat energie te geven.




Ervaring van Fay met helderziende Johannes   Ervaring van Fay met helderziende Johannes   Ervaring van Fay geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johannes  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabina
  Ervaring met helderziende Sabina
  Uiteraard waren 5 sterren bedoeld.
Je verdient en veel meer .




Ervaring van G met helderziende Sabina   Ervaring van G met helderziende Sabina   Ervaring van G geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende KC
  Ervaring met helderziende KC
  Wat ben jij toch goed. Heb je net aan de lijn gehad. Je hebt niet veel tijd nodig om te vertellen in wat voor situatie iemand zit. Echt supermega goed. Een aanrader.




Ervaring van M met helderziende KC   Ervaring van M met helderziende KC   Ervaring van M geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met KC  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sabina
  Ervaring met helderziende Sabina
  Steeds zo een fijne ondersteuning in een moeilijke periode. Dank u .Sabina, zeer geapprecieerd . X.




Ervaring van G met helderziende Sabina   Ervaring van G met helderziende Sabina   Ervaring van G geplaatst op 28 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sabina  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dinah
  Ervaring met helderziende Dinah
  Je hebt mij gerust gesteld. Ben blij je gesproken te hebben. Het voelde echt oprecht en zuiver. Nu even afwachten, focussen op mezelf en vertrouwen houden. Bedankt lief mens.

Groetjes Shanna.




Ervaring van Shanna met helderziende Dinah   Ervaring van Shanna met helderziende Dinah   Ervaring van Shanna geplaatst op 27 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dinah  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  De dingen die louisa me vertelde uit haarzelf kon ik zeker plaatsen. Verder vond ik het een heel fijn gesprek.
Nogmaals bedankt voor de inzichten. Kanjer ben je.




Ervaring van Anja met helderziende Louisa   Ervaring van Anja met helderziende Louisa   Ervaring van Anja geplaatst op 27 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gazali
  Ervaring met helderziende Gazali
  Lieve Gazali,

Ik heb met jou altijd hele fijne gesprekken.
Je bent een geweldig persoon waar ik me bij thuis voel.
Je voorziet van goede adviezen,
door jou krijg ik zoveel meer inzichten.
En wat je over E zei, dat is uitgekomen,
dat heb je heel goed gezien.
Engel je zult mij altijd terug horen.




Ervaring van Es met helderziende Gazali   Ervaring van Es met helderziende Gazali   Ervaring van Es geplaatst op 27 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Topper.




Ervaring van Ik met helderziende Lola   Ervaring van Ik met helderziende Lola   Ervaring van Ik geplaatst op 27 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Lieve Esterella, een tijdje geleden belde ik jou.
Jij deelt eerlijk en oprecht jouw volledige waarneming, en dat maakt jou uniek.
Ook kreeg je spontaan contact met mijn grootouders.
Echt een consult om te koesteren.




Ervaring van S met helderziende Esterella   Ervaring van S met helderziende Esterella   Ervaring van S geplaatst op 26 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Shiloh
  Ervaring met helderziende Shiloh
  Hartelijk dank voor het gesprek. Met veel liefde. Imelda xxx.




Ervaring van IMELDA met helderziende Shiloh   Ervaring van IMELDA met helderziende Shiloh   Ervaring van IMELDA geplaatst op 26 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shiloh  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romeo
  Ervaring met helderziende Romeo
  Romeo,

Ik heb je ondertussen al verschillende keren mogen bellen, met je voelsprieten van Goud zat je er tot nu toe al iedere keer boenk op. Tot nu toe is werkelijk alles gelopen zoals je zei. Gisteren zijn zelfs 3 voorspellingen van je uitgekomen. Ongelooflijk hoe sterk je bent in wat je doet. Je hebt enkel een naam nodig en je haalt er precies uit wat er nu speelt. Komt onmiddellijk tot de kern, waardoor je met korte gesprekken steeds een correct antwoord hebt op wat me bezig houdt. Of het nu op werkvlak, liefde of eender wat gaat.
Hierbij blijf je ook zeer lief, geduldig en vooral eerlijk en zuiver.

Dank je wel dat je je sterke gaven met ons wilt delen.

Ps: gisteren avond laat paar keer kort achter elkaar mogen bellen. Hopelijk weet je dan wie ik ben.

Veel liefs.




Ervaring van anoniem met helderziende Romeo   Ervaring van anoniem met helderziende Romeo   Ervaring van anoniem geplaatst op 26 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dennis
  Ervaring met helderziende Dennis
  Beste Dennis, ik vroeg of degene waar ik gevoelens voor heb nog contact op zou nemen. Je zei dat ik me geen zorgen hoefde te maken. En na twee weken kreeg ik inderdaad een appje. Dank je wel voor je luisterend oor en je adviezen.




Ervaring van Anoniem met helderziende Dennis   Ervaring van Anoniem met helderziende Dennis   Ervaring van Anoniem geplaatst op 26 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romeo
  Ervaring met helderziende Romeo
  Romeo, super bedankt voor de fijne gesprekken die ik tot nu toe heb gehad met jou. Je brengt de dingen zo rustig en vol overtuiging over. Afgelopen nacht belde ik je twee keer achter elkaar en zojuist weer. Ik hoop echt dat je gelijk hebt met je voorspellingen en hou je zeker op de hoogte. Dank. De vrouw die uit het land komt waar ze Hawai drinken.




Ervaring van F Z met helderziende Romeo   Ervaring van F Z met helderziende Romeo   Ervaring van F Z geplaatst op 25 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendenamsterdam.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendenamsterdam.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendenamsterdam.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendenamsterdam.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden